Efeler Ligi | Aslanlar galibiyetle tanıştı!

Sezona kuvvetli rakipleri Arkas ve Fenerbahçe ile oynayarak başlayan ve bu maçlardan aldığı mağlubiyetler ile ilk iki haftayı puansız kapatan Galatasaray HDI Sigorta, Efeler Ligi'nin üçüncü haftasında Maliye Milli Piyango'yu evinde ağırladı. Galatasaray Park Voleybol Salonu'ndaki mücadeleyi 3-0 kazanan takımımız galibiyete merhaba dedi.

Maçın setleri 25-22, 29-27 ve 25-17 lehimize sonuçlanırken skor tablosuna göz attığımızda Daudi Okello'nun 23 sayısı ile takımın galibiyetine büyük katkı verdiğini görüyoruz. Takımımızın sayı tablosu şu şekilde; Todorov 3, Akhrem 13, Yasin Aydın 7, Hüseyin Koç 3, Emin Gök 9, Okello 23, Ufuk Minici 1.

Bu sonuçta ligde üçüncü hafta sonunda ilk puanlarını toplayan takımımız 4,635 puan ile 7. sıraya yükselmiş oldu. Galatasaray HDI Sigorta, Efeler Ligi'nin 4. hafta maçlarında 8 Ekim 2017 günü saat 14:00'te Ankara'da lig lideri Ziraat Bankası'nın konuğu olacak.

Mücadelenin ardından GS TV'ye açıklamalarda bulunan koçumuz Nedim Özbey'in açıklamaları şu şekilde..

NEDİM ÖZBEY

Maliye Piyango gerçekten iyi bir ekip, çok güçlü bir ekip. Biz de ligdeki ilk galibiyetimiz aldık. Bizim fikstürümüz çok sert çıktı. 3 gün önce kaybettiğimiz Fenerbahçe maçından sonra bu maçı 3 puanla aldık. Üçüncü set oyuna giren genç oyuncularımız çok yardımcı oldular. Ufuk girdi güzel bir servis attı. Arkasından Doğukan oyuna girdi. Takım çok iyi oynadı bu maç. Galibiyetlere bir kere başladık bunun sonu gelmez. Galibiyet serisi devam edecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0