Eurocup | Bayern Münih'e direnemedik..

Bir sezonluk aranın ardından yeniden 7Days EuroCup'ta mücadele eden Galatasaray Odeabank, sezonun ilk maçında Sinan Erdem Spor Salonu'nda Bayern Münih'e 69-86 mağlup oldu. Scotty Hopson 19 sayıyla takımının en skoreri olurken, Dwight Hardy karşılaşmayı 17 sayıyla tamamladı.

Mücadeleye Alex Renfroe, Göksenin Köksal, Scotty Hopson, Dajuan Summers, Richard Hendrix beşiyle başlayan Galatasaray Odeabank, ilk dakikalarda Göksenin Köksal'dan istediği katkı alsa da ilk çeyreği 17-23 geride kapattı. İkinci çeyrekte Scotty Hopson'ın üçüncü faulünü alıp kenara gelmesiyle birlikte hücumda varlık gösteremeyen Yenilmez Armada, savunmada da konsantrasyon düşüklüğü yaşadı. Çeyrek sonunda Milan Macvan'ın sayılarına engel olamayan takımımız soyunma odasına 34-50 geride gitti.

İkinci yarıya Scotty Hopson ile beraber daha dinamik başlayan Sarı Kırmızılılar, bir ara farkı indirmeye başarsa da üçüncü çeyreği de 52-66 geride kapattı. Son çeyrekte Almanya temsilcisinin farkı açmasına engel olamayan takımımız, parkeden 69-86 mağlup ayrıldı.

Maç istatistikleri:

Dwight Hardy: 6 sayı - 1 asist.
Richard Hendrix: 9 sayı - 8 ribaund - 3 asist.
Scotty Hopson: 19 sayı - 3 ribaund - 1 asist.
Daujan Summers: 4 sayı.
Ege Arar: 4 ribaund.
Alex Renfroe: 7 sayı - 1 ribaund - 6 asist.
Rakeem Christmas: 2 sayı - 2 ribaund.
Emir Preldzic: 1 sayı - 3 ribaund - 3 asist.
Göksenin Köksal: 8 sayı - 1 ribaund.
TJ Cline: 2 sayı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0