Erman Kunter: Takıma takviye yapacağız

Galatasaray Odeabank’ın, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi dördüncü haftasında Fenerbahçe Doğuş’a 62-83 mağlup olmasının ardından koç Erman Kunter, GSTV muhabiri Esma Toker’e açıklamalar yaptı. Erman Kunter'in sözleri şu şekilde.. 

Utanç verici maçtı. Hiç mücadele etmedik. Daha iyisini yapabilirdik. Oyun kurucuda problem yaşıyoruz. Emir ve Mehmet’in olmaması bizi etkiledi. Fenerbahçe ise 15-16 oyuncusuyla oynuyor. Rotasyonları oldukça geniş. Takıma ilave oyuncu alacağız. Bu hafta içinde onunla ilgili gelişmeler olabilir. Rotasyonu arttırıp takım direncini arttırmak istiyoruz. Dar kadro olduğu zaman epey bir problem yaşıyorsunuz.

Çarşamba günü EuroCup maçımız var. Mutlaka galibiyet alacağız. Buna inancım tam. Kadromuzun yetersiz olduğunu ve takviye yapmamız gerektiğini bugün bir kere daha gördük

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0