Errick McCollum: Fenerbahçe'ye gitsem taraftar üzülürdü

Galatasaray Odeabank'ın kazandığı EuroCup şampiyonluğunda en önemli pay sahiplerinden biri olan Errick McCollum, Karar Gazetesi'nden Hakan Akar'a önemli açıklamalarda bulundu. Anadolu Efes'e transfer sürecini anlatan McCollum, Galatasaray taraftarlarının Fenerbahçe'ye transfer olmadığı için mutlu olduklarını söyledi.

Galatasaray karşısında Efes formasıyla oynamaktan çekinmediği söyleyen McCollum, "Galatasaray taraftarının büyük bir kısmının bana saygı duyacağına inanıyorum. Çünkü Galatasaray’ın Eurocup zaferinde pay sahibi olduğum için. Ancak bazıları da kızgın ya da üzgün olacaktır. Ama beni anlayacaklarını düşünüyorum çünkü kariyerimde yepyeni bir döneme başlıyorum. Karşılaştığım Galatasaray taraftarlarından hala olumlu tepkiler alıyorum. Beni hala çok sevdiklerini ve bana başarılar dilediklerini söylüyorlar. Ezeli rakibe gitmediğim ve en azından Efes’i seçtiğim için daha memnunlar." açıklamalarında bulundu.


Errick McCollum ayrıca kariyer hedefleri ile ilgili olarak da "NBA benim için olmazsa olmaz bir durum değil. Teklif gelirse giderim, gelmezse yoluma devam ederim. Neredeysem orası için elimden geleni yapmaya çalışırım fazlasıyla." dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0