Fernando: Rakipler bizi yenemeyince hakemler yardımcı oluyor!

Süper Lig'de deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor karşısında sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrılarak ligdeki ilk yenilgisini alan Galatasaray'da karşılaşma sonrasında Fernando yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. 

Kabul etmek lazım ki istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. İkinci yarıya iyi başlamamız lazımdı. Ama duran toptan yemememiz gereken bir gol yedik. Hakem de takdir haklarını sürekli rakipten yana kullandı. Bizi oynatmayan, devamlı durduran bir hakeme karşı oynadık. Böyle bir hakeme karşı oynayınca da işiniz daha da zorlaşıyor. Sonuçta biz lideriz. Niye lideriz? İyi futbol oynadığımız için lideriz. Ama bizim top oynamamıza izin verilmiyor. Rakiplerin çalışıp bizi futbolla geçmeleri gerekiyor. Böyle hakem hataları ile geçmeleri hoş olmuyor. Bugün hakemin sonuçta ne kadar etkili olduğunu görebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0