Filenin Sultanları Avrupa Üçüncüsü

Azerbaycan ve Gürcistan'ın ortaklaşa düzenlediği Avrupa Şampiyonası'nda mücadele eden Filenin Sultanları çıktığı çıktığı üçüncülük maçında ev sahibi Azerbaycan'ı mağlup ederek Avrupa Üçüncüsü oldu ve bronz madalyayı elde etti. 

Turnuva genelinde başarılı bir oyun sergileyen milliler, çeyrek final turunda turnuvanın favorilerinden son şampiyon Rusya'yı saf dışı bırakarak önemli bir başarıya imza attıktan sonra dün Yarı Final'de Sırbistan'a mağlup olunca Üçüncülük Maçı'na kalmıştı. Setleri 25-22, 21-25, 14-25 ve 8-25 biten maçta özellikle son set rakibi çok ciddi bir fark ile mağlup ettik.

Böylece Filenin Sultanları 2011'den sonra bir kez daha Avrupa Üçüncülüğü derecesini elde etmiş oldu. Yolun sonunun şampiyonluk ile taçlanmasını isterdik ama geldiğimiz noktada elde edilen başarı yine küçümsenmeyecek cinste. FCNBlog Ailesi olarak biz de takımımızı gönülden tebrik ediyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0