"Galatasaray Ailesi’ni gururlandırmaya devam edeceğiz"

Sezona galibiyetle başlayan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın başantrenörü Sedat İncesu resmi sitemize açıklamalarda bulundu. Yeni bir takım olduklarını ve biraz daha zamana ihtiyaç duyduklarını dile getiren İncesu, bu sene de hedeflerinin Avrupa'da kupa kazanarak Galatasaray Ailesi'ni gururlandırmak olduğunu söyledi. İncesu'nun açıklamaları şu şekilde..

Yeni transferlerimizle yeni sezona iyi hazırlandık. Eski kaptan Özgür Gürbulak’ı yeniden takımımıza kattık. Lige de İzmir BB karşısında galibiyetle başladık. Yeni bir takım olduğumuzdan dolayı biraz zamana ihtiyacımız var. Zamanla daha iyi olacağız.

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı olarak kuruluşumuzdan bu yana Avrupa’da ve dünyada ses getiren önemli başarılara imza attık ve aldığımız bu başarılarla ülkemizi gururlandırdık. Geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bu sezon da hedefimiz ülkemizi ve camiamızı başarıyla temsil edip müzemize yeni bir Avrupa Kupası kazandırmak. Alacağımız başarılarla Galatasaray Ailesi’ni gururlandırmaya devam edeceğiz.

Camianın 5 Aralık 2017 tarihinde “Engelleri Aşıyoruz!” projesinde bir araya geleceğine vurgu yapan İncesu, “Bu proje bizim için çok önemli. Başkanımızın ve yönetim kurulu üyelerimizin eşlerinin de katılacağı etkinlikte önemli bir farkındalığı amaçlıyoruz. Ayrıca bu önemli gecede sanat, spor ve iş dünyasından birçok önemli kişiler bir araya gelecek. Gecenin tüm geliri ise Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na bırakılacak. Şimdiden çok heyecanlıyız” diyerek sözlerini noktaladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0