Galatasaray Odeabank hazırlık döneminde neler yaptı?

Galatasaray Odeabank, gerçekleştirdiği iki yurtdışı kampıyla beraber yeni sezon öncesi toplamda 11 hazırlık karşılaşması oynadı. İtalya ve Fransa'da gerçekleştirdiği yurtdışı hazırlık kamplarında 8 maç oynayan Yenilmez Armada, İstanbul'da ise 3 hazırlık karşılaşması gerçekleştirdi. Oynadığı 11 karşılaşmada 4 galibiyet alabilen Erman Kunter'in öğrencileri, sadece son Olympiakos maçında tam kadro bir hazırlık karşılaşması gerçekleştirebildi.

Bormio, İtalya'da gerçekleştirilen hazırlık kampında Pallacanestro Cantu, Raitopharm Ulm, Fiat Torino, EA7 Milano; Angers, Fransa'da gerçekleştirdiği hazırlık kampında Cholet Basket (x2), Elan Chalon, Strasbourg; İstanbul'da ise Darüşşafaka Basket, Gaziantep Basketbol, Olympiakos ile karşılaşan Yenilmez Armada, Pallacanestro Cantu, Cholet Basket (x2) ve Strasbourg'u mağlup etmeyi başardı. Ayrıca Galatasaray Odeabank, Fransa'da katıldığı ProStar Hazırlık Turnuvası'nda şampiyon olurken, İstanbul'da katıldığı TÜBAD Basketbol Turnuvası'nı ise dördüncü bitirdi.

Sakatlıklarla başımız dertte
Sezon öncesi hazırlık çalışmalarına TJ Cline ve Daujan Summers gibi isimlerin sakatlıklarıyla başlayan Galatasaray Odeabank, daha sonra Scotty Hopson'ı sakatlığa kurban verdi. Sadece son Olympiakos maçında tam kadro bir hazırlık karşılaşması oynayabilen Sarı Kırmızılılar'ın sezon öncesi başı sakatlıklarla bir hayli derde girdi.

Sezon öncesinin yıldızı: Scotty Hopson
Kuşkusuz sezon öncesi çalışmalarında Yenilmez Armada'nın yıldızı Scotty Hopson oldu. Takımın aldığı galibiyetlerde büyük pay sahibi olan Amerikalı oyuncu, sakatlığından önce oynadığı her karşılaşmada takımın en skoreri olmayı başardı. Sakatlanmadan önce oynadığı 6 maçta 18 sayı - 4.1 ribaund - 1.5 asist ortalamarını yakalayan Amerikalı forvet, 14 dakika süre alabildiği Olympiakos maçında ise 7 sayı - 2 ribaund - 2 asist ile oynadı.

Hazırlık döneminin enleri
Bir maçta en çok sayı: Scotty Hopson, 22 sayı vs. Strasbourg
Bir maçta en çok asist: Alex Renfroe, 7 asist vs. Ratiopharm Ulm
Bir maçta en çok ribaund: Ege Arar, 10 ribaund vs. Cholet Basket

Maç sonuçları:
Pallacanestro Cantu 70 - 75 Galatasaray Odeabank
Galatasaray Odeabank 76 - 79 Ratiopharm Ulm
Fiat Torino 61 - 59 Galatasaray Odeabank (24-15, 10-23, 27-21)
EA7 Olimpia Milano 79 - 69  Galatasaray Odeabank

Cholet Basket 63 - 75 Galatasaray Odeabank
Elan Chalon 98 - 94 Galatasaray Odeabank
Strasbourg 59 - 80 Galatasaray Odeabank
Cholet Basket 65 - 78 Galatasaray Odeabank

Galatasaray Odeabank 57 - 78 Darüşşafaka Basket
Galatasaray Odeabank 63 - 69 Gaziantep Basketbol
Galatasaray Odeabank 58 - 69 Olympiakos

Galatasaray Odeabank, ilk lig maçını 7 Ekim Cumartesi günü saat 17.00'da Sinan Erdem Spor Salonu'nda Gaziantep Basketbol'a karşı oynayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0