Galatasaray'a durmak yasak!

Süper Lig'de en yakın takipçisine 5 puan farkla lider durumda bulunan Galatasaray'da teknik direktör Tudor milli takımlarından davet alamadığı için İstanbul’da kalan oyuncularına acımıyor. Son derece tempolu ve sert antrenmanlar yaptıran Hırvat teknik adam, günde çift idmanla adeta takımın pestilini çıkarıyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; 34 haftalık zorlu maratonda tüm futbolcuları hazır halde tutmaya çalışan Tudor, milli ara dönüşünde 14 Ekim akşamı Konyaspor’la oynanacak deplasman maçında kesinlikle puan kaybı istemiyor. Bu nedenle milli takımdan yorgun dönme ihtimali bulunan isimlerin dinlendirilmesi ve onların yerine fazla forma şansı bulamayan oyunculara görev verilmesi düşünülüyor.

SAVUNMAYA ÖZEL EĞİTİM
Hırvat teknik adam duran toplardaki hataları minimum seviyeye indirmek için savunma oyuncularına özel çalıştırmalar yaptırıyor. Oyunculuğu boyunca stoper oynayan 39 yaşındaki teknik adama göre hava toplarından gelen goller bireysel değil, takım savunmasının hatalarından kaynaklanıyor. Bu nedenle sürekli yeni defans organizasyonu deneyen Tudor, adam adama savunmayla duran top sıkıntısını tamamen çözeceklerini düşünüyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0