Galatasaray'da mecburi rotasyon!

Süper Lig’de bu sezonun en istikrarlı kadrosuna sahip olan takımı Galatasaray’da mecburi rotasyon zamanı geldi... Teknik direktör Igor Tudor, Antalyaspor deplasmanında yaşanan puan kaybını, milli takımlardan yorgun dönen oyuncularına bağlarken, bu kez aynı hataya düşmek istemiyor. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Milli kamplardan gelecek futbolcuların kondisyon durumunu kontrol edecek olan Hırvat teknik adam, yorgun gördüğü isimleri bu kez dinlendirecek. İşte bu nedenle Florya Metin Oktay Tesisleri’nde geçen hafta boyunca yapılan çalışmalarda, fazla forma şansı bulamayan isimler ilk 11’de oynayacakmış gibi hazırlandı.

DENAYER İLK 11'E HAZIRLANIYOR
Tudor’un aklındaki ilk değişiklik stoperde. Serdar Aziz’in hafif sakatlığı, ayrıca milli oyuncunun 9. haftadaki Fenerbahçe derbisi öncesi ceza sınırında bulunması, bu bölgede Denayer’in ön plana çıkmasını sağladı. Tudor hafta boyunca Maicon ile Denayer ikilisini defansın göbeğinde denedi. Sol bekte de kimin oynayacağı, Linnes’in nasıl döneceğine bağlı. 

ÇİFT FORVETE DÖNEBİLİR
Ndiaye konusunda da Senegalli orta saha oyuncusunun yorgunluk durumuna bakılacak. Tolga Ciğerci’nin forma giymesi ise mümkün görünmüyor. Tudor’un hücum bölgesinde Eren Derdiyok’u sezonun en golcü ismi Gomis’le beraber oynatma ihtimalini düşündüğü de gelen haberler arasında. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0