Galatasaray'dan altyapıya bir takviye daha..

Sezon başında kadrosunu önemli isimlerle güçlendiren Galatasaray, altyapıda da takviyelerine devam ediyor. Emrah Bayraktar önderliğinde yeni bir yapılanmaya giden ve neredeyse baştan aşağıya yeni bir yapı kuran Galatasaray Akademisi, gelecek vaadeden orta saha oyuncusu Selçuk Öztürk'ü renklerine bağladı.

Altınordu altyapısında futbola başlayan ve gösterdiği performansla bir çok takımın dikkatini çeken Selçuk Öztürk, geçtiğimiz yıl UEFA Gençlik Ligi'nde de boy göstermişti. Adana doğumlu olan 19 yaşındaki oyuncu orta sahanın gerisinde ve merkezinde forma giyerken, sağ ayaklı olmasına karşın iki ayağını da etkili kullanabiliyor. 2013 yılında girdiği Altınordu altyapısından 2017 yılında ayrılan ve Şubat ayında Konyaspor ile sözleşme imzalayan Selçuk Öztürk bedelsiz olarak Galatasaray altyapısının yolunu tuttu.

U16 ve U17 yaş kategorisinde daha önce 6 kez milli olan genç oyuncumuza hoşgeldin diyor ve Galatasaray forması altında üstün başarılara imza atmasını temenni ediyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0