Galatasaraylı yıldızlar dikkat çekiyor..

Galatasaray'ın sezon başında yeni transferler için ödediği 40 milyon euro bonservis bedeli çok tartışılmıştı. Ancak alınan oyuncular sergiledikleri performansla kısa sürede kalitelerini kanıtlarken, menajerler de kapıyı aşındırmaya başladı. Gomis, Belhanda, Feghouli, Ndiaye ve Fernando’nun Galatasaray'da gösterdikleri yüksek performans menajerleri harekete geçirdi.

Sporx'te yer alan habere göre; 7 maçta 7 gol atan Fransız forvet Bafetimbi Gomis, geçtiğimiz dönemlerde Avrupa'da transfer piyasasının altını üstüne getiren Çin kulüplerinin gözdesi oldu.  Geçen sezon devre arasında PAOK'tan transfer edilen Hollanda pasaportlu Garry Rodrigues ise bir süredir Newcastle United tarafından takip ediliyor. İngiliz ekibi ayrıca Badou Ndiaye'nin performansını da takip etmesinin yanı sıra, bu iki oyuncu için Ali Sami Yen Arena'daki maçlara scout gönderdikleri biliniyor.

Galatasaray'ın sezon başında Manchester City'den transfer ettiği Fernando'ya ise ülkesinden talip var. Yıldız oyuncu için Flamengo ve Sao Paulo teklif yapmaya hazırlanıyorlar. Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli için ise Fransız kulüplerinin ilgisi var. Feghouli için son olarak Rennes kulübünün ilgilendiği yönünde haberler Cezayir basınında yer almıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0