Igor Tudor, Trabzonspor'u ezberletiyor!

Lider Galatasaray'da Trabzonspor mesaisi devam ediyor. Sarı kırmızılılar, Karadeniz temsilcisi ile pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor. Teknik direktör Igor Tudor da rakibin teknik analizi üzerinde duruyor. Bordo mavili ekibin hücuma çok hızlı çıkabildiğinin altını çizen Hırvat çalıştırıcı, defans oyuncularını da savunma arkasına atılabilecek toplar konusunda uyardı.

beIN Sports'un haberine göre; Fenerbahçe derbisine 3'lü savunma kurgusuyla çıkarak herkesi şaşırtan Igor Tudor, Serdar Aziz'in bu maçta sakatlanması sebebiyle tekrar eski defans düzenine dönebilir. Hırvat teknik adamın, Trabzon karşısına üçlü mü ya da dörtlü mü savunmayı seçeceğine hafta boyunca yapılan idmanlar sonrası karar vereceği öğrenildi.

Tudor, Trabzonspor karşısında takım 11'inde de değişikliğe gidebilir. Tecrübeli teknik adam sakatlığını atlatan Garry Rodrigues'i hafta sonundaki kritik karşılaşmada oynatmayı planlıyor. Orta alanda bir değişiklik daha yaşanabilir. 

Tudor, Trabzon önünde kırmızı kart cezalısı Belhanda'nın yerine Selçuk İnan'a şans verecek. Ancak Hırvat teknik adamın verilen fırsatı iyi kullanması halinde bundan sonra da sezon başından bu yana bir türlü isteneni veremeyen Faslı yıldız yerine Galatasaray kaptanını oynatmayı düşündüğü ifade ediliyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0