İrfan Aktar: Dursun Özbek bir dönem daha devam etmeli..

Galatasaray'da saha içerisinde alınan başarılı sonuçların yanı sıra saha dışında da gündem oldukça hareketli.. 2018 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilecek seçim öncesinde bazı adaylıklar resmen açıklanırken, başkan Dursun Özbek'in devam edip - etmeyeceği büyük bir soru işareti olarak görünüyor. Divan başkanlığı görevini yürüten İrfan Aktar ise, sezon sonunda Dursun Özbek'in aday olması gerektiğini belirtiyor.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Divan başkanı İrfan Aktar mevcut başkanın en az 1 dönem daha görev yapması gerektiğine inanıyor. Başkan Özbek'in elinden geleni yaptığına dikkat çeken İrfan Aktar, "Mali tablolar ortada. İlk kez artı verdi. Aslında Galatasaray gibi Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın problemleri birbirine benziyor. Ancak bizim Riva ve Floryamız olunca müdahale etme şansımız var. Florya'dan da para gelecek" diye konuştu.

Son dönemde özellikle futbol takımının başarılı olmasıyla beraber başkan Dursun Özbek'in elinin güçlendiğine ve eleştirilerin sona erdiğine dikkat çeken Aktar, "İşte görüyorsunuz divan toplantıları bile artık 1 saatte bitiyor. Başka zaman olsa böyle mi olur?" diye konuştu. İrfan Aktar, kurulan takım ve yapılan transferlerin maliyetiyle ilgili olarak ise "Bizim ayarımızdaki takımların transferlerine bakınca gayet makul duruyor." dedi. 

Divan başkanı Aktar, kulüp başkanı Dursun Özbek'in devam edip etmeyeceğiyle ilgili sorumuza ise "Başkan devam etmek isteyecektir. Başladığı işleri bitirmesi gerekir." yanıtını verdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0