Işıl Alben: Oynadığımız basketbolun üstüne çıkmalıyız

EuroLeague Women ikinci hafta maçında USK Prag'ı evinde 82-77 yenen Galatasaray Kadın Basketbol Takımında kaptan Işıl Alben mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. Işıl'ın sözleri şu şekilde...

Yeni oyunculardan kurulu bir takımız. O yüzden ligin başlangıcı bizim açımızdan biraz zor oldu. USK Prag, EuroLeOynadığıague’in çok önemli ekiplerinden bir tanesi. Kazanmak bizim için çok önemliydi. EuroLeague’de ilk galibiyetimizi aldık ve çok mutluyuz.

Seyircimiz bizi yine çok iyi destekledi. Bu salonda rakiplerimizi gerçekten çok zorlayacağımıza inanıyorum. Önümüzdeki maçlarda bugün oynadığımız basketbolun çok daha üstüne çıkmamız gerekiyor. Bunun için de bütün çalışmaları yapacağız. Daha çok kendi oynadığımız basketbola yoğunlaşmamız gerekiyor çünkü biz koçun doğrularını yaptığımız zaman gerçekten çok yıpratıcı bir takım oluyoruz. Geçen sene de bunu büyük maçlarda gösterdik. O yüzden rakipten çok bizim oynadığımız basketboldan her maç daha iyi oynamamız gerekiyor. Hafta sonu oynayacağımız İstanbul Üniversitesi maçında biraz daha üstüne çıkmaya çalışacağız. Sonra Bourges deplasmanı var; o da çok zor bir maç. Kendi basketbolumuzun doğrularını yaptıktan sonra her şeyi yapabiliriz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0