KBL | Sarayın Sultanları son periyotta kazandı

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi üçüncü hafta karşılaşmasında Ahmet Cömert Spor Salonu'nda  İstanbul Üniversitesi'ni ağırladı. Sarayın Sultanları hızlı başladığı karşılaşmadan 91-78 galip ayrıldı.

Karşılaşmaya Işıl Alben, İrem Naz Topuz, Özge Kavurmacıoğlu, Jelena Dubljevic ve Gintare Petronyte beşi ile başlayan Galatasaray, ilk dakikalarda Dubljevic-Petronyte ikilisi ile etkili oldu ve ilk çeyreği 18-12 önde geçti. İkinci çeyrekte savunmasını sertleştiren ve 5 dakikada rakibine sadece 4 sayı imkanı veren Sarayın Sultanları, Quigley'in de devreye girmesiyle birlikte soyunma odasına 43-27 önde gitti.

Karşılaşmanın üçüncü periyotunda Quigley'in adeta sahada alev almasıyla farkı açmaya devam eden Marina Maljkovic'in öğrencileri, periyotun son kısmında savunmadaki konsantrasyonunu kaybedince İstanbul Üniversitesi geri dönüş yaptı ve son periyota takımımızın 65-60 üstünlüğü ile girildi. Son 10 dakikada ciddiyeti yeniden ele alan Sarayın Sultanları, sahadan 91-78 galip ayrıldı ve Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'ndeki üçüncü maçını da kazanmasını bildi.

Maçın detaylı istatistikleri..

Jelena Dubljevic 18 sayı – 8 ribaund – 3 asist
Işıl Alben 11 sayı – 2 ribaund – 10 asist
Gintare Petronyte 16 sayı – 8 ribaund – 1 asist
Allie Quigley 21 sayı – 1 ribaund – 1 asist
Gizem Başaran 6 sayı
Özge Kavurmacıoğlu 5 sayı – 1 ribaund

Olivia Epoupa 10 sayı – 2 ribaund – 1 asist

1 yorum:

  1. Arkadaşlar yayın yok izleyemiyoruz,sayenizde oyuncu performanslarını hocayı sistem denemelerini yazar yorumlarsaniz çok faydalanacagiz, emeginiz için şimdiden teşekkürler. .

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0