Maça Doğru | Reggio Emilia - Galatasaray Odeabank

2015-2016 sezonunda tarihi bir başarı elde ederek şampiyon olduğu Eurocup'a bir sezonluk EuroLeague arası veren Galatasaray Odeabank, grubun ikinci maçında Reggio Emilia'ya konuk oluyor. Yenilmez Armada, bu sezon ilk Eurocup maçında Bayern Münih'e evinde 69-86 mağlup olmuştu. Karşılaşmada Scotty Hopson 19 sayıyla takımının en skoreri olurken, Dwight Hardy 17 sayı üretmişti.

18 Ekim Çarşamba günü saat 21.30'da Palabigi Arena'da oynanacak karşılaşma S Sport'tan naklen yayınlanacak.

Rakibimizi Tanıyalım: Reggio Emilia
Bir sezonluk aranın ardından tekrardan Eurocup'a dönen Serie A temsilcisi Reggio Emilia, geçen seneye göre kadrosunu tamamen yeniledi. Geçen seneki kadrosundan sadece Amedeo Della Valle ve Riccardo Cervi'yi kadrosunda tutan İtalya temsilcisi, kadrosunu Manuchar Markoishvili, Julian Wright, Federico Mussini gibi isimlerle güçlendirdi.

BU SEZON GALİBİYETLERİ YOK
Serie A'ya çok kötü bir şekilde başlayan Reggio Emilia, ligde oynadığı 3 maçta da parkeden mağlup ayrıldı. 3 mağlubiyet ile ligde 15. sırada yer alan İtalyan ekibi, Consultinvest Pesaro maçı hariç 70 sayı barajını aşamadı. Son lig maçında Dinamo Sassari'ye 77-67 mağlup olan Emilia'da Julian Wright 19 sayı kaydetti.
  • Sidigas Avellino 66-62 Reggio Emilia
  • Reggio Emilia 95-102 Consultinvest Pesaro
  • Dinamo Sassari 77-67 Reggio Emilia
Eurocup B grubu ilk maçında ise Buducnost Podgorica'ya 82-74 mağlup olan Serie A ekibinde en skorer oyuncu 18 sayıyla Amedeo Della Valle oldu. Della Valle hariç diğer oyuncular çift haneli skor üretmeyi başaramadı.

TEHLİKELİ İKİLİ: DELLA VALLE & CERVI
İlk dört resmi maçında takımın en iyi oyuncuları şu ana kadar maç başına 14 sayı ortalaması ile oynayan Amedeo Della Valle ve maç başına 10,25 sayı ortalaması yakalayan Riccardo Cervi oldu.

Kadrosunda daha önce formamızı giymiş Manuchar Markoishvili'yi bulunduran Reggio Emilia'nın tam kadrosu şu şekilde; Jalen Reynolds, Manuchar Markoishvili, Landing Sane, Amedeo Della Valle, Federico Mussini, Garrett Nevels, Julian Wright, Slim-Sander Veene, Riccardo Cervi, Leonardo Candi, Niccolo De Vico.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0