Marina Maljkovic: Takım olarak zamana ihtiyacımız var

Galatasaray'ın Euroleague Women açılış maçında Sopron Basket'e 72-55 yenildiği karşılaşmanın ardından başantrenörümüz Marina Maljkovic GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Zamana ihtiyacımızın olduğunu belirten Maljkovic, Euroleague'nin bambaşka bir organizasyon olduğunu da belirtti. Marina Maljkovic'in açıklamaları şu şekilde..

TAKIM OLARAK ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR
Ribaundlarda sayıca üstün olan taraf Sopron Basket’ti. Böyle olunca kazanmamız imkansız. Herkes sayılara bakıyor, istatistiklere değil. Çok kötü yüzdeyle şut attık. Onlar da ribaunlarda bizden üstünlerdi. Şunu unutmamalıyız ki onlar uzun zamandır EuroLeague’de mücadele ediyor ancak biz ise geçen sezon bu kupada oynamadık. Mümkün olduğunca hızlı bir şekilde EuroLeague’e adapte olmaya çalışıyoruz. Ancak gerçekçi olmalıyız; takım olarak zamana ihtiyacımız var.

Bugün maçı izleyen herkes görmüştür, henüz daha takım olamadık. Birlikte çok az antrenman yapabildik.  Mersin maçının ardından da söylemiştim; EuroLeague bambaşka bir organizasyon. Birlikte  daha çok antrenman yapmaya ihtiyacımız var. Takım olarak daha çok bir arada zaman geçirmeye ihtiyacımız var. Ondan sonra bir sonraki maçlarda daha iyi şansımız olabileceğini söyleyebilirim

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0