Martin Linnes: Galatasaray, Türkiye'nin en büyüğü..

Transfer olduğu günden beri inişli-çıkışlı bir performans sergileyen Martin Linnes, Norveç basınına özel açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın dünyanın en iyi kulüplerinden biri olduğunu belirten Linnes, burada çok mutlu olduğunu da belirtti. Martin Linnes'in açıklamaları şu şekilde..

ÖNEMLİ OLAN AYAKTA KALMAK
Sosyal medyada nefret dolu sözlere alışmak lazım, başa çıkmak lazım. Bununla yaşamayı öğrendim. Bir şey duyduğumda, bir kulağımdan girip, diğerinden çıkıyor. Kariyerim boyunca hep bir dalganın üzerinde sörf yaptım. Dalga bazen yükselir, bazen alçalır. Biz futbolu seven insanlarız ve bununla ilgilenen de çok insan var, düşünen çok taraftar var. Önemli olan ayakta kalmak ve daha iyi nasıl olursun, onun peşine düşmek.

GALATASARAY DÜNYANIN EN İYİ KULÜPLERİ ARASINDA
Norveç Milli takımı'na zaman zaman çağırılmaması ile ilgili soruyu yanıtlayan 26 yaşındaki oyuncu, Norveç'teki insanların Galatasaray'ın büyüklüğünü iyi anlaması gerektiğini söylerken, ''Böyle büyük bir takımda çılgın taraftarların önünde, ilk 11 oyuncusu olmak kolay değil. Oynadığım zaman harika hissediyorum. Çoğu Norveçli Galatasaray'ın ne kadar büyük olduğunun farkında değil. Galatasaray, Türkiye'nin en büyüğü ve dünyanın da en iyi kulüpleri arasında. Futbol oynamak için güzel bir yer, özellikle de işler iyi gittiği zamanlarda.'' diye konuştu.

Konyaspor maçında kadroda olmak istediğini belirten Linnes, ''Umarım Konyaspor maçında da oynarım. Hazırım, sakatlığım yok. Ama biz profesyoneliz, ilk 11'de olalım ya da olmayalım, normal olan her zaman hazır olmamız. Bazen darbe alırsın, önemli olan şans geldiğinde hazır olman.'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sporx

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0