Milli ara doping oldu..

Zirvede farkı açan Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, zorlu fikstür öncesindeki ara ile rahatladı. Konya, Fenerbahçe ve Trabzon maçları için kurmaylarıyla detaylı analiz yapma fırsatını bulan Hırvat çalıştırıcı sakatların da iyileşmesini bekliyor.

Vatan gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig’de geride kalan 7 haftada 6 galibiyet alıp bir kez de berabere kalan sarı-kırmızılılar liderliği de kimseye bırakmadı. Beşiktaş’ın puan kayıpları ile birlikte farkı da beşe yükselten Galatasaray'da milli maçlar için ara verilmesi takımın da temposunu kaybedebileceği korkusunu da beraberinde getirdi. Bundan önceki milli aralarda takımın sakatlıkların da etkisi ile sıkıntılar yaşaması hatırlanırken teknik patron Tudor için ise durum bu kez çok farklı. 

Takımın temposundan memnun olan ancak ekibini daha da iyiye götürmek için bu kez milli maçlar için verilen arayı fırsata çevirmek isteyen Tudor, aynı zamanda zorlu fikstür öncesi de ekibi ile birlikte geniş bir zaman diliminde çalışma fırsatı yakaladı. Hırvat teknik adam ilk etapta Konya maçı için çalışmalarına başlarken sonrasındaki Fenerbahçe ve Trabzon maçları için de kafa yormaya başladı.  Şampiyonluk yolunda takımın kaderini belirleyecek 3 hafta için planlarını yapmaya başlayan teknik heyet bu üç takımın da tüm maçlarını mercek altına alacak. Milli takımlarında olan isimlerin yokluğunda geride kalan oyunculara da sert bir program hazırlayan Tudor, asıl çalışmaları ise taktiksel anlamda kendi kurmayları ile yapacak.

SOLA REHABİLİTASYON!
Bir diğer konu ise sakatlıklar... Sarı-kırmızılı takımda üç kritik oyuncunun sakatlığı sürüyor. Sol kanatta formayı paylaşan Martin Linnes ile Latovlevici’nin hafif sakatlıkları sürüyor. Milli ara işte bu iki oyuncu için de biçilmiş kaftan! İkilinin Konya maçına kadar tamamen hazır duruma gelmeleri bekleniyor. 

Sakatlıktan dolayı başı ağrıyan diğer isim ise Tolga Ciğerci. Bu hafta dinlendirilen Tolga Ciğerci’nin de Konyaspor maçına kadar iyileşmesi umudu teknik heyetin, milli maç arasına daha olumlu bakmasına neden oldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0