Özbek totem yapıyor, takım kazanıyor!

Süper Lig'de geride kalan 8 haftalık süreçte ligi alt üst eden Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'in enteresan bir totem yaptığı ortaya çıktı. Östersunds deplasmanı için İsveç'e giden başkan Özbek, kaybedilen o maçtan bu yana tribünden elini ayağını çekti. Bu sezon hiç bir karşılaşmayı tribünden takip etmeyen başkan, takımın elde ettiği galibiyet serisinin ardından totemini devam ettirdi.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Bu sezon ilk resmi müsabaka olan Östersunds deplasmanı için İsveç'e giden Galatasaray başkanı Dursun Özbek, kaybedilen o maçtan bu yana tribünden elini ayağını çekti. Uğur denemesi yaptığı öğrenilen Özbek hafta sonu Konya'ya da gelmedi. Cumartesi günü Galatasaray Lisesi'nde 112. kuruluş yılı etkinliklerine katılan Özbek maçı İstanbul'da ekran başında izledi. Konya deplasmanında yönetimi Nasuhi Sezgin, Alper Narman, Burçin Aslan ve Ali Yüce temsil etti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0