ÖZEL | Serkan Aydın: Herkes bana yardımcı oluyor

Galatasaray Odeabank'ın genç oyuncusu Serkan Aydın ile medya gününde konuştuk. Gelecek planlarını ve hazırlık kampını anlatan Serkan, takımdaki herkesin kendisine çok yardımcı olduğunu söyledi. Serkan'ın açıklamaları şu şekilde.. 

Erman Kunter gibi oyuncu gelişimine önem veren bir koçla çalışıyorsun. Bu bağlamda Bormio ve Fransa kampları senin için nasıl geçti?
Benim açımdan kamplar iyiydi. Maçlarda süre bulma şansım oldu. Erman hocanın o maçlarda bana süre vermesi ayrı bir duygu benim için. Ben de elimden gelen her şeyi yaptım. Ayrıca Erman hoca ile çalışmak çok büyük bir tecrübe.

Erman Kunter ile eksik yönlerin ve gelecek hakkında fikir alışverişinde bulundunuz mu?
Her idman sonunda gerek Erman ağabey gerek Recep ağabey olsun yardımcı oluyorlar hep. Eksiklerimi, artı yönlerimi sürekli söyleyip gelişimime katkıda bulunuyorlar.

Bu sezon A takıma yükseldin. Neler hissediyorsun?
Geçen sezon da Ergin ağabey ile birkaç A takım maçına çıkmıştım. O bakımdan buranın az da olsa nasıl bir yer olduğunu ve neler yapmam gerektiğini biliyorum. Bu sene de onları bilerek elimden gelen her şeyi yapacağım.

Takımdaki arkadaşlık ve ortam hakkında neler diyebilirsin, buraya alıştın mı?
Genç bir oyuncu olarak tabi ki ister istemez idmana çıkmadan önce, maça çıkmadan önce bir heyecan oluyor. Ama buradaki ağabeylerim bana çok yardımcı oluyor. Yabancılar da yavaş yavaş takıma ve ortama alışmaya başladı.

Gelecekteki hayallerin hakkında neler söylersin?
Hedeflerim arasında Göksenin ağabey gibi Galatasaray'ın kaptanı olmak var.

***
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Röportaj: Can Bedel
Düzenleme: Mehmet Beygirci

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0