ÖZEL | T.J. Cline: Erman Kunter bu takım için iyi bir lider.

Galatasaray Odeabank'ın çaylak uzunu T.J Cline, medya gününde sitemize özel açıklamalarda bulundu. Erman Kunter'in çok iyi bir koç olduğunu belirten T.J Cline, hazırlık kamplarının iyi geçtiğini de belirtti. T.J Cline'ın açıklamaları şu şekilde..

Bu yıl Avrupa'dak rookie yılın. Galatasaray'daki hedeflerin nelerdir?
Bizim hedefimiz Eurocup ve ligi kazanmak ve insanlara yetenekli bir takım olduğumuzu göstermek. Hazırlık maçlarında iyi takımlara karşı oynadık ve hedefimiz maçlar kazanmak.

Erman Kunter ile takımdaki rolün hakkında konuştunuz mu? 
Erman Kunter çok iyi bir koç ve gelmeden önce bana takımda kimlerin olduğunu, hangi sistemi oynadığımızı anlattı ve ben de çok beğendim, burada olmaktan dolayı mutluyum.

Erman Kunter ile ilgili görüşlerin neler ve takımdaki atmosfer nasıl?
Erman Kunter bu takım için iyi bir lider ve çekişmeli antrenmanları oluyor. Bizden beklentisi çok ve anlayışlı bir koç bu yüzden de herkes ile bağlantısı kuvvetli. Hazırlık kampları bizim için iyi geçti ve birbirimizi tanımamızda yardımcı oldu.

İstanbul'da yaşamaya alıştın mı? 
İstanbul'a alıştım biraz diyebilirim, takım arkadaşlarım bu konuda yardımcı oldu. Amerika'dan ilk kez geldiğimde sıkıntılar oldu ama artık alıştım diyebilirim. 

Taraftara bir mesajın var mı?
Hazır olun. Salona yüksek enerji ile gelip, olabildiğince destek göstermenizi istiyoruz. İyi takımlara karşı uzun bir sezon oynuyoruz bu yüzden size hem içeride hem de deplasmanda ihtiyacımız var.

***
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Röportaj: Can Bedel
Düzenleme - Çeviri: Mehmet Beygirci - Can Özbalkan

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0