Sinan Gümüş devre arasında gidiyor!

Sezon başı takımdan ayrılmak isteyen ancak kendisini isteyen bir kulüp çıkmayınca takımda kalan Sinan Gümüş, devre arasında takımdan ayrılıyor. Gamaspor'un haberine göre; Bu sezon isteneni veremeyen ve kadroda kendine şans bulamayan Sinan Gümüş, devre arasında Bundesliga yolcusu.

Geçen sezonun son maçında Konyaspor filelerini 2 kez havalandıran Sinan Gümüş, attığı gollerden sonra sevinmemiş ve sarı-kırmızılı taraftarlardan tepki toplamıştı.

Yaz transfer döneminde Benfica’ya gitmek isteyen Sinan, transferin sonuçlanmamasının ardından takımda kalmıştı. Teknik direktör Igor Tudor’un kadrosunda kendine yer bulamayan 23 yaşındaki futbolcu, devre arasında kiralık olarak gönderilecek.

MENAJERİ BUNDESLİGA’DA KULÜP ARIYOR
Forma şansı bulabileceği bir kulübe gitmek isteyen Sinan Gümüş, menajerine talimat verdi. Almanya doğumlu futbolcu, Bundesliga ekiplerinden birine gitmek istiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0