Sofiane Feghouli ısınıyor!

Sakatlığı sebebiyle sezon öncesi kamp dönemini kaçıran ve ilk haftalarda kadroya sonradan dahil olan Sofiane Feghouli dün akşam ilk kez onbirde sahaya çıktı. Cezayirli futbolcu, Bursa’nın ardından Karabük’ün de kilidini açan isim oldu. 27 yaşındaki yıldız attığı golün yanı sıra takım içindeki performansıyla da dikkat çekti.

Fanatik gazetesinde yer alan haberde; Galatasaray'ın yeni sezon öncesi Premier Lig ekibi West Ham United’tan kadrosuna kattığı Sofiane Feghouli dün akşam Karabükspor karşılaşmasına ilk 11’de çıktı. Sarı-kırmızılılarda ilk kez 11’de görev yapan Cezayirli kanat oyuncusu, gollerine dün de devam etti. Geçen hafta Bursaspor deplasmanında oyuna sonradan dahil olan ve rakibin kilidini açan sayıyı kaydeden 27 yaşındaki futbolcu, dün de Karabükspor’u avladı.

Cezayirli oyuncu  karşılaşmayı attığı golün yanı sıra 73 topla buluşma, 2 kilit pas, 3 adam geçme, 3 top çalma istatistikleriyle tamamladı.

LİGDE İKİNCİ GOL
Türk Telekom Stadı’nda yapılan karşılaşmanın 17. dakikasında konuk ekibin ceza alanında Martin Linnes’in Karabük kalecisi Oleksandr Rybka’dan seken topu tek vuruşla filelerle buluşturan Feghouli, Galatasaray’daki ikinci golüne ulaştı. 90 dakika sahada kalan Feghouli, dün akşamki maçın uzatma dakikalarında yerini Jason Denayer’e bıraktı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0