Tolga'nın yokluğu hissediliyor!

Galatasaray'da geçtiğimiz haftalarda Bursaspor karşısında sakatlanan Tolga Ciğerci'nin yokluğu yoğun bir biçimde hissediliyor. Milli ara öncesinde oynanılan Bursa maçında sakatlığı sebebiyle uzun süredir takımdan ayrı kalan ve sakatlığı sebebiyle milli takımdan da affını isteyen tecrübeli oyuncunun Fenerbahçe derbisine kadar dinlendirilmesine karar verilirken, yokluğu hissediliyor.

Sporx'te yer alan habere göre; Sakatlığı nedeniyle oynamayan Tolga Ciğerci'nin yokluğu Galatasaray orta sahasında aksaklığa neden oldu. Rodrigues'in oyundan çıkıp Selçuk'un oyuna girdiği 35. dakikaya kadar sarı-kırmızılılar isabetli şut çekemedi. Tolga'nın yokluğu Ndiaye'yi de etkiledi. Senegalli ilk yarıda girdiği 7 ikili mücadelenin sadece 1 tanesini kazanabildi. İşin ilginci Rodrigues çıkıp Selçuk girdikten sonra Ndiaye, 116 kezle maçın en fazla topla buluşan oyuncusu oldu. Fernando ise 93 isabetli pasla sahanın en fazla isabetli pas atan ismi oldu.

Tolga Ciğerci, bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 6 lig maçında 5 gole imza atarak kişisel kariyer rekorunu kırmayı başarmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0