Tudor'dan takıma uyarı: Derbi oynuyorsunuz, dikkatli olun!

Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor, Fenerbahçe'nin tuzağına düşmemek için frene bastı. Günlerdir ekibiyle beraber sarı-lacivertlileri mercek altına alan Hırvat teknik adam, rakiplerinin tahmin edilenden daha zorlu olduğu düşüncesinde. Bu yüzden Tudor genel oyun formatında değişikliğe gitmeleri gerektiğine inanıyor.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Sarı-kırmızılıların teknik patronu Tudor'un maç öncesi planına göre Fenerbahçe ilk planda kapanacak ve kendilerine topu bırakacak. Diğer maçlarda olduğu gibi taraftarın da etkisiyle hemen saldırmalarının riskli olduğuna dikkat çeken Tudor, bu durumda geniş alanda boşluklar oluşacağına dikkat çekti.

Tudor'un, "Oynadığımız tempolu futbol biraz riskli. Önde oynamak, pres yapmak önemlidir ama bir yandan da kontrollü olmamız gerekir. Çünkü Fenerbahçe orta alanda kaptığı toplarla hemen sonuca gitmeye çalışacak. Belki bizi üzerlerine çekecekler. Bu nedenle bu boşlukları vermememiz lazım. Gerekirse onlara karşı kendi alanımızda beklemeli ve tuzaklarına düşmemeliyiz" diye konuştuğu öğrenildi. 

Genç teknik adam maç öncesi takımla yaptığı taktik konuşmasında "Konyaspor maçında da görüldüğü gibi rakip kaptığı topları hızlı olarak pozisyona dönüştürürse sıkıntı yaşayabiliriz. Konya bu fırsatları buldu ama golü atamadı. Fenerbahçe bu noktada daha yetenekli oyunculara sahip... Orta alanda güçlü ve diri olmalıyız." sözleriyle oyuncularını uyardı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0