Tudor'dan takıma uyarı: Özel hayatınıza dikkat edin!

Süper Lig'de milli ara öncesinde 7 maçta 19 puan toplayarak en yakın takipçisine 5 puan farkla liderlik koltuğuna oturan Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor oyuncularıyla bir toplantı yaptı. Konyaspor maçıyla birlikte ligde zorlu bir periyota girecek olan Galatasaray'ın genç teknik direktörü oyuncularına "özel hayatınıza dikkat edin" dedi.

Sporx'te yer alan habere göre; 39 yaşındaki Hırvat çalıştırıcının oyuncularla bir görüşme yaparak ''Uyku, dinlenme ve fiziksel beslenmenize dikkat edin. Fiziksel olarak fit olmaya çalışın'' dediği belirtildi. Igor Tudor, takımdaki kaynaşmanın artması için oyuncularından tesislerde mümkün olduğunca fazla kalmalarını ve birbirleriyle vakit geçirmelerini de istedi.

Konyaspor maçıyla birlikte yoğun ve zor bir fikstüre girecek olan Galatasaray, sırasıyla Fenerbahçe, Trabzonspor, Gençlerbirliği, Başakşehir, Alanyaspor ve Beşiktaş ile karşılaşacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0