Yevhen Seleznyov'dan Galatasaray itirafı!

Galatasaray'ın sezon başında ilgilendiği ancak son anda transferinden vazgeçtiği Tudor'un eski öğrencisi Yevhen Seleznyov ülke basınına açıklamalarda bulundu. Galatasaray ile görüştüğünü itiraf eden Seleznyov, devre arası transfer dönemi için de açık kapı bıraktı..

Ajansspor'da yer alan habere göre; Seleznyov, "Türkiye'de Rusça ve İngilizce konuşuyorum. Bazen İngilizce'yi unutuyorum ve onlarla Rusça konuşuyorum. Beni anlamıyorlar. "Neden beni anlamıyorsunuz" diye soruyorum. Neden anlaşılmadığımı anlamıyorum" ifadesini kullandı.

Galatasaray'a transferi hakkında da konuşan tecrübeli golcü, "Türkiye'ye taşındığım zaman, menajerler evime geldi. Takımı ve ücreti önemsemedim ancak bunun kötü olduğunu söylemiyorum. Sadece bir şey sordum: "Orada oynayacak mıyım?" dedi.

Seleznyov, "Galatasaray'a mı gidiyorum? Görüyorsunuz, halen buradayım. Ne söyleyebilirim ki? O an oldu, bu koşulların bir bileşimi. Transfer döneminin son gününde Galatasaray Teknik Direktörü (Igor Tudor) ile konuştum, kendisi beni aradı. Şu an olan bir şey var, hayat devam ediyor. Çalışmaya devam edeceğim ve kışı bekleyeceğim" diye konuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0