Yönetimin 8 milyon TL'lik planı!

Lige çok iyi bir başlangıç yapan ve 7 hafta sonunda 19 puan toplayarak liderliğe demir atan Galatasaray'da, yönetim 9.haftada oynanacak olan Fenerbahçe maçı için planlarını yapmaya başladı.

Sabah gazetesinin haberine göre; Bilet taleplerinden bunalan yöneticilerin telefonu susmazken, yönetim çareyi derbiyi de kapsayan, Türk Telekom Stadı'ndaki önümüzdeki üç lig maçı için geçerli bilet kombinesini satışa sunmakta buldu. Bugün 217 ila 1600 TL arasında değişen fiyatlarla satışa çıkacak üçlü paketin biletlerini alacak taraftarlar, 22 Ekim'de Fenerbahçe, 3 Kasım'da Gençlerbirliği ve 25 Kasım'da Alanya maçlarını izleyecek. Derbiyi kaçırmak istemeyen taraftarların üç maçlık satışa çıkacak biletleri bitirmesi ve kulübün kasasına yaklaşık 8 milyon TL sıcak para girmesi hedefleniyor.

Son Karabükspor maçında Aslan, 1.7 milyon TL gişe hasılatı elde etmişti. Kombine sahiplerinin bir kısmı maça gelmediği için taraftar ortalaması ise 40 binde kaldı. Galatasaray evinde 52 bin taraftarı en son 4. yıldızı kazandığı sezon Beşiktaş’ı yenip, şampiyonluğa ulaştığı maçta görmüştü.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0