Badou Ndiaye üzerine bütçe planları!

Galatasaray, sezon sonu transfer bütçesini Badou Ndiaye ile finanse etmeyi planlıyor. Senegal'in Dünya Kupası bileti almasıyla yüzü gülen yönetim, Premier Lig ekiplerinin takibinde olan Ndiaye'nin Rusya'daki Dünya Kupası'nda değerini katlayacağına inanıyor. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Sezon başında önemli bir bonservisle transfer edilen Badou Ndiaye gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Süper Lig'de geride kalan haftalarda oynanılan Fenerbahçe ve Trabzonspor derbilerinde Leicester, West Ham ve Newcastle'ın scoutlarınca takip edilen Senegalli oyuncu için İngiliz ekiplerinin ilgisi büyük. Geçen yaz 20 milyon euroluk transfer bütçesini Bruma'yı satıp yükselten Galatasaray yönetimi aynı taktiği Premier Lig ekiplerinin takibindeki Ndiaye'yi elden çıkararak sürdürmek istiyor.  

Ndiaye'nin 2019 yazında geçerli olmak üzere 18 milyon Euro'ya serbest kalma maddesi bulunuyor. Aralık ayında UEFA ile FFP görüşmesi yapacak sarı-kırmızılı yönetimi için Ndiaye can simidi olabilir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0