Başkan yanında Gomis'le birlikte Ankara'ya gidecek!

Galatasaray yönetimi, Pazartesi günü Ankara'ya çıkarma yapacak. Başkan Dursun Özbek, Başbakan Binali Yıldırım'ın huzuruna çıkacak. Başkan Özbek'in yanına Bafetimbi Gomis'i alacağı öğrenildi.

Fotomaç gazetesinde yer alan habere göre, Galatasaray başkanı Dursun Özbek bu görüşmede, Kemerburgaz'a yapılacak tesislerin inşasına bir an önce başlayabilmeleri için arazinin tahsisini beklediklerini ifade edecek. Şu sıralar Amerika Birleşik Devletleri'nde resmi temaslarda bulunan başbakan Binali Yıldırım hafta sonu Ankara'ya geri dönecek. 

Kemerburgaz'da yaklaşık 2 milyon metrekarelik bir arazinin sahibi olacak olan Galatasaray'ın GSGM ile arasında özel bir protokol bulunuyor. Yapılan protokole göre, Kemerburgaz'daki tesisler tamamlanmadan Florya'dan çıkmayacak olan yönetim, Emlak Konut ile yaptığı anlaşma kapsamında Florya'nın imara açılmasından da büyük bir gelirin sahibi olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0