BSL | Kötü gidişat devam ediyor

Galatasaray Odeabank, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi beşinci haftasında deplasmanda Eskişehir Basket ile karşılaştı. Galatasaray Odeabank, çekişmeli geçen mücadelede kötü hücum performansı ile birlikte parkeden 70-64 mağlup ayrıldı. Karşılaşmada TJ Cline, Emir Preldzic ve yeni transferimiz Jordan Taylor forma giyemedi. Bu sonuçla beraber lig'de üçüncü mağlubiyetini alan takımımız, bu sezon üst üste 4. mağlubiyetini alıyor.

Mücadeleye Alex Renfroe, Dwight Hardy, Göksenin Köksal, Dajuan Summers, Rakeem Christmas beşiyle başlayan Galatasaray Odeabank, ilk sayılarını Alex Renfroe ile bulduğu çeyreğin son iki dakikasında gösterdiği reaksiyonla birlikte 17-18 önde bitirdi. İkinci çeyrekte hücumda isabetsiz şutlarının yanına savunmada yaptığı hataları ekleyen Yenilmez Armada, Buğrahan Candan'ın ekstra performansına engel olamayınca soyunma odasına 38-29 geride gitti.

Soyunma odasından daha konsanstre bir şekilde dönen Sarı Kırmızılılar, çeyreğin başında 6-1'lik seri yaklasa da geri kalan sürede aldığı hücum ribaundlarından sayı bulamayınca üçüncü çeyreği 56-49 geride bitirdi. Son çeyrekte farkı bir ara ikiye kadar indirmeye başaran takımımız geriye kalayan sürede savunmadaki isteksiz oyununa karşılık parkeden 70-64 mağlup ayrıldı.

Maç istatistikleri:

Dwight Hardy: 14 sayı - 3 ribaund - 1 asist.
Scotty Hopson: 21 sayı - 6 ribaund - 1 asist.
Daujan Summers: 1 sayı - 4 ribaund - 2 asist.
Alex Renfroe: 4 sayı - 4 ribaund - 4 asist.
Rakeem Christmas: 7 sayı - 4 ribaund - 4 asist.
Göksenin Köksal: 8 sayı - 3 ribaund - 2 asist.
Ege Arar: 3 ribaund - 1 asist.
Richard Hendrix: 4 sayı - 5 ribaund.
Mehmet Yağmur: 5 sayı - 3 ribaund - 1 asist.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0