BSL | Üç periyot kazanmak için yetti..

Hafta arasında Hapoel Jerusalem'i mağlup ederek Avrupa'da ilk galibiyetini alan Galatasaray Odeabank, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi altıncı haftasında Demir İnşaat Büyükçekmece Basket'i konuk etti. Takımımız sahadan 98-71 galip ayrıldı. Takımımızda T.J. Cline ve Rakeem Christmas yabancı sınırından dolayı dışarda kalan isimler oldu.

Karşılaşmaya Alex Renfroe, Dwight Hardy, Göksenin Köksal, DaJuan Summers ve Ege Arar beşi ile başlayan Galatasaray Odeabank, ilk dakikalarda hücumda basit top kayıpları yaparken savunmada da üst üste hatalar yapınca Demir İnşaat Büyükçekmece skorda öne fırladı. Hücumda Göksenin Köksal'ın aldığı sorumlulukla skora tutunan Yenilmez Armada ilk çeyreği 29-27 önde geçti. İkinci çeyrekle birlikte savunma konsantrasyonunu arttıran ve Renfroe-Taylor ikilisi ile oyunun kontrolünü eline alan Galatasaray Odeabank, kenardan gelen Scotty Hopson ile de skor üretince soyunma odasına farkı açarak 48-38 önde gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına savunma ve hücumda istediği şeyleri yaparak başlayan Galatasaray Odeabank, kenardan gelen Jordan Taylor'ın da enerjisiyle birlikte oyunun kontrolünü tamamen eline aldı. Periyotun son kısmında rakibine neredeyse potayı bile göstermeyen takımımız son çeyreğe 82-53 önde girdi. Karşılaşmanın kalan kısmında rakibinin atak yapmasına izin vermeyen ve oyunun kontrolünü elinde tutan Galatasaray Odeabank, ilk çeyreğinde zorlandığı karşılaşmadan net bir oyunla 98-71 galip ayrıldı.

Karşılaşmanın detaylı istatistikleri birazdan...

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0