“Buraya kazanmaya geldik”

Galatasaray Odeabank’ın EuroCup B Grubu altıncı hafta karşılaşmasında deplasmanda oynayacağı Bayern Münih maçı öncesinde oyuncularımızdan Göksenin, Taylor, Hendrix, Hopson ve Summers Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu. Oyuncularımızın açıklamaları şu şekilde:

Göksenin Köksal
Bayern Münih’e ilk maçta kaybettik ama o zaman daha takım olarak hazır değildik ve sezon başıydı. Münih de gerçekten daha çok bir EuroLeague takımı gibi. Rakip çok iyi bir takım ama biz de buraya kazanmaya geldik. Galibiyet serisi yakaladık. Kazandığımız takdirde de gruptan çıkma aşamasında çok büyük adım atmış olacağız. İnşallah galip geliriz.

Jordan Taylor
Bayern Münih çok iyi bir takım. Seyircilerinin önünde oynamak zor ama biz de iyi bir takımız, iyi oyuncularımız var. Neler olacağını göreceğiz.

Richard Hendrix
Bugün kazandığımız takdirde gruptan çıkma adına iyi bir fırsat elde edeceğiz. Zorlu bir maç olacak. Umarım kazanarak gruptan çıkma şansı elde ederiz.

Scotty Hopson
Bu akşam kazanıp gruptaki ikinci galibiyeti almak istiyoruz. Sonrasında ise daha fazla galibiyetler alıp gruptan çıkmak istiyoruz. İleriye dönük olumlu bakıyorum. Bugün rekabet etmeye hazırım.

DaJuan Summers
Çok önemli bir maç. Onlar büyük bir enerjiye sahipler. Hızlı hücumda oynadıkları zaman iyi şut sokuyorlar. Geriye iyi dönmemiz lazım. 40 dakika boyunca maçı kontrol etmeliyiz. Kolay sayı şansı vermememiz lazım. Umarım kazanan taraf biz oluruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0