Cavanda için 1.5 milyon euro!

Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak gönderdiği Luis Cavanda'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Standard Liege ekibine 500 bin euro kiralama ve 2.4 milyon euro satın alma opsiyonuyla gönderilen oyuncuyu Belçika ekibinin sezon sonunda kadrosuna katmayı düşündüğü savunuldu. 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Belçika ekibinin Cavanda için sezon başında sözleşmesine konulan opsiyon bedelinin tamamının ödenmesinin düşünülmediği ve 1.5 milyon euroya bu transferin gerçekleşebileceği ifade edildi. Galatasaray yönetimi bu bedeli kabul ederse Cavanda'nın bonservisini Ocak ayında Standart Liege kulübüne toplamda 2 milyon euro bonservisle vermiş olacak.

Liege takımında yedisi lig, biri kupa olmak üzere bu sezon sekiz maça çıkan 26 yaşındaki futbolcunun, Belçika Milli Takımı'na da bir dönem davet edildiği için, ülkesinde iyi bir piyasası bulunuyor. Galatasaray'a Trabzonspor'dan gelen Cavanda geçen sezon Süper Lig'de yedi maçta forma giyerek etkisiz bir görüntü sergilemişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0