Erman Kunter: Karakterimde geri adım atmak yok

Galatasaray Odeabank, 7Days EuroCup B Grubu dördüncü maçında Lietkabelis Panevezys’e 73-78 mağlup olurken karşılaşmanın ardından koç Erman Kunter basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kunter'in değerlendirmeleri şöyle:

“25 dakika istediğimiz gibi oynadık. Aniden tüm ivme rakibe geçti ve paniğe kapıldık. Art arda kaybeden takımlar maç sonunda heyecan yaparlar ve sorumluluk alamazlar. Biz de bu sorunu yaşadık. Eurocup’ta gruptan çıkmak için artık işimiz çok zorlaştı. Fakat biz çalışmaya devam edeceğiz. Rakibe pota altında üstünlük şansı tanıdık, önce ferdi olarak yapılan hataları düzeltmeliyiz. Elimizden geleni yapıyoruz oyuncuları geliştirmek için fakat aynı hataları tekrar ediyoruz ve bunu yok etmek kolay değil. Emir’in 15 günlük sakatlığı var, Mehmet Yağmur uzun süre sonra ilk kez oynadı. 18-19 dakika hazır olmadan oynamak zorunda kaldı.

“Karakterimde geri adım atmak yok, çalışmaya devam edeceğiz. Biz ara vermeden çalışıyoruz, lige konsantre olmalıyız. Ligde facia diyebileceğimiz bir durumumuz yok.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0