Galatasaray Esports, 1905 GSYİAD’a devrediliyor

Geçtiğimiz yıl son dönemin yükselen trendi olan Esports'a League of Legends takımı oluşturarak giriş yapan Galatasaray, geride kalan iki mevsimde istediğini alamamıştı. Alınan başarısız sonuçların ardından Galatasaray yönetimi, Galatasaray E-Spor takımının faaliyetlerini 1905 GSYİAD’a devretmeye karar verdi.

Geçen sene Victorius Ace takımının isim hakkını alarak Şampiyonluk Ligi'nde mücadele eden ancak burada küme düşen Galatasaray Esports, bir sonraki mevsime girerken takımın yönetimini kulüp bünyesine geçirerek yeni bir yapılanmaya gitmişti. Yapılan değişikliklere rağmen Galatasaray Esports, mücadele ettiği Yükselme Ligi'ni istediği noktada bitirememiş ve Şampiyonluk Ligi'ne yükselmeye hak kazanamamıştı.

Konu ile ilgili imza töreni 27 Kasım 2017 Pazartesi günü 10:30’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda gerçekleştirilecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0