Galatasaray'da yerli operasyonu!

Devre arası transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, yabancı kuralında yapılacak değişikliğe hazırlıklı olmak için gözünü yerli futbolculara çevirdi. Cimbom, 3 genç futbolcuyu gözüne kestirdi.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray, bu sezon takımlarında gösterdikleri performansla parlayan 3 genç futbolcu ile ilgileniyor. Galatasaray'ın ilgilendiği isimler şu şekilde..

UMUT BOZOK
Bu sezon Fransa 2. Ligi’nde 3 maçta hat-trick yapan 21 yaşındaki golcü Umut Bozok için devre arasında teklif yapılacak. Gomis ve Eren Derdiyok’a ek olarak kadrosunu devre arasında bir golcüyle daha takviye etmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, rotayı Fransa’ya çevirdi. Bu sezon Fransa 2. Ligi’nde Nimes formasıyla 3 maçta hat-trick yapan, 15 karşılaşmada 13 gol atan 21 yaşındaki, 1.78’lik santrfor Umut Bozok, Cim Bom’un gündeminde ilk sırada. Kulübüyle 2020 yılına kadar mukavelesi bulunan Umut, “Gönlüm Galatasaray için atıyor” diyerek tarafını seçerken, Türkiye U21 takımında forma giymesine rağmen, Fransa Milli Takımı için de kapıları kapatmadığını söylüyor.

KUBİLAY AKTAŞ 
Orta sahaya defansif katkısıyla İstanbulspor’un çıkışında önemli rol oynayan Kubilay Aktaş, Cim Bom’un radarına girdi. TFF 1. Lig’de bu sezon Play-Off hattını zorlayan İstanbulspor’un yükselişinde önemli rol oynayan Kubilay Aktaş, Galatasaray’ın radarına giren bir başka yerli oyuncu oldu. 22 yaşında, 1.82 boyundaki Kubilay, ön libero pozisyonunda görev yapıyor. Fransa’da St. Etienne altyapısında yetişen genç futbolcu, bu sezon 13 lig maçında 1 asistle oynarken, savunmaya katkısıyla ligin en fazla öne çıkan isimlerinden biri oldu. Sarı-Kırmızılılar, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Kubilay Aktaş’ı devre arasında renklerine bağlamayı hedefliyor.

DOĞAN CAN DAVAS
Kiralık oynadığı Çorum Belediye’de 13 maçta 10 gol atma başarısı gösteren Doğan Can Davas, yuvasına dönme hazırlığında. Altyapıdan önemli yetenekler çıkaran ve bunların bir kısmını çeşitli kulüplere kiralık olarak gönderen Galatasaray, genç oyuncuların performansını yakından takip ediyor. Bu sezon yıldızını parlatan isimlerden biri de Doğan Can Davas oldu. 20 yaşında, 1.70 boyundaki futbolcu, 3. Lig 3. Grup’ta Çorum Belediyespor forması giyiyor. Forvet arkası olarak görev yapan genç yetenek, 13 lig maçında 10 gol atarak sezona şimdiden damga vurdu. Son olarak Cizre deplasmanında hat-trick yapan Doğan Can, bu çıkışıyla yuvasına tekrar dönmeye hazırlanıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0