Gökhan Zan: Tudor Galatasaray'ın hocası değil

Galatasaary'ın Spor Toto Süper Lig'de Başakşehir'e farklı yenildiği karşılaşmanın ardından Galatasaraylı eski futbolcu Gökhan Zan GS TV'de Tudor'a ağır eleştirilerde bulundu. Zan'ın sözlerinden öne çıkanlar şu şekilde..

Tudor, Galatasaray'ın teknik direktörü değil, gerçekleri söylemek gerekiyor burada. Galatasaray'ın kanatları yok, Elia ve Visca çok etkili oynadılar. Tudor, oyunculara Galatasaray'da oynadıklarını hissetiremiyor ve Tudor da Galatasaray'ı çalıştırdığının farkında değil.

Galatasaray en yakın rakibinden 5 yemez, Tudor bugün sınıfta kaldı ve Galatasaray'ın hocası olmadığını gördük. Çift forvet oynuyorsunuz ama bu oyuncuları besleyecek oyuncu yok. Kimse top atamadı bu isimlere ama Rodriques oynasaydı bugün ona top atabilirdi.

Galatasaray'ın bek oyuncusu Latovlevici olamaz, Başakşehir'i Abdullah Avcı'yı tebrik ederim Galatasaray'ı iyi analiz etmiş.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0