Hazırlık Maçı | Ümraniyespor'u mağlup ettik..

Galatasaray, milli maç arasında TFF 1.Lig ekibi Ümraniyespor ile hazırlık maçı yaptı. Türk Telekom Stadyumu'nda yapılan karşılaşmada Cimbom, Eren Derdiyok, Sinan Gümüş ve Yasin Öztekin'in attığı gollerle 3-2 galip gelen taraf oldu. Konuk Ümraniyespor'un gollerini ise Rangelov kaydetti.

Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu'nda seyircisiz oynanan maça Carrasso, Denayer, Maicon, Mariano, Latovlevici, Koray, Fernando, Yasin, Feghouli, Eren ve Gomis ilk onbiriyle başladı. Cimbom ilk yarının sonunda 45. dakikada Gomis’in pasında Eren ile golü buldu ve ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Konuk Ümraniyespor, ikinci yarının başında 48.dakikada penaltı kazandı. Penaltı vuruşunda topun başına geçen Rangelov, penaltıyı gole çevirdi ve maçta eşitliği sağladı. 75. dakikada Emrah Başsan'a ceza sahası içinde yapılan hareket sonrası hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunda topun başına geçen Yasin Öztekin, topu ağlara gönderdi ve takımımızı 2-1 öne geçirdi. 81. dakikada sahneye yine Rangelov çıktı. Başarılı futbolcu kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederken skoru 2-2'ye getirdi. Bu gole cevap ise gecikmedi. Oyuna ikinci yarıda giren Sinan Gümüş 83’te yaptığı kafa vuruşuyla skoru 3-2 yaptı ve karşılaşmanın skorunu tayin etti. Bu sonuçla takımımız, karşılaşmadan galip ayrılan taraf oldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0