KBL | Sarayın Sultanları kötü gidişe dur dedi

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi yedinci hafta maçında Botaş’ı Ahmet Cömert Spor Salonu’nda konuk etti. Takımımız Allie Quigley'nin sakatlığı sebebiyle oynamadığı mücadelede sahadan 70-63 galip ayrıldı.

Karşılaşmaya Olivia Epoupa - Işıl Alben - Miray Balotu - Jelena Dubljevic ve Gintare Petronyte beşi ile başlayan takımımız, mücadelenin başında Olivia Epoupa ile etkili olurken, çeyreğin sonunda rotasyonun da etkisiyle momentumu kaybetti ve ilk çeyreği 12-13 geride kapattı. İkinci çeyrekte skor bulmakta zorlanan Galatasaray, periyotun son kısmında yay gerisinden isabetleri bulmaya başlayınca momentumu yeniden eline aldı ve soyunma odasına 32-31 önde gitti. İlk yarıda sadece 4 isimden skor katkısı alan Galatasaray'da Gintare Petronyte 13 sayı, 7 ribaund ile takımımızı sürükleyen isim oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayan taraf Galatasaray olurken, ilk yarının suskun isimlerinden olan Jelena Dubljevic'in de devreye girmesiyle birlikte skorda öne çıkan takımımız, periyotun sonunda Botaş'ı durduramayınca son çeyreğe 47-48 geride girdi. Son çeyrek karşılıklı basketlerle başlarken mücadelenin son 4 dakikasına 60-59 Galatasaray üstünlüğü ile girildi. Maçın sonunda savunmada istekli oyununa sürdüren, hücumda da Petronyte ve Dubljevic ile sayılar bulan Galatasaray, sahadan 70-63 galip ayrılmayı başardı.

Karşılaşmanın istatistikleri birazdan...

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0