Kupa mesaisi..

Sarı-kırmızılılar, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında bu akşam 20.30’da Sivas Belediyespor’u konuk edecek. A Spor karşılaşmayı naklen yayınlayacak.

Fotomaç gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'de 13. haftayı da lider kapatan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda da sahne alıyor. Sarı-kırmızılılar 5. tur ilk maçında bu akşam TFF 2. Lig ekiplerinden Sivas Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Türk Telekom Stadı'ndaki mücadele saat 20.30'da başlayacak. Biletler 30 ile 200 TL arasından satılıyor. İgor Tudor'un Beşiktaş derbisi öncesi as oyuncuların bazılarını dinlendirmesi ve yedek takviyeli bir kadro ile sahaya çıkması bekleniyor.

FEGHOULİ DÖNÜYOR
Trabzonspor maçında gördüğü kırmızı kart sonrası aldığı 3 maçlık cezası biten Sofiane Feghouli'nin kupa maçında forma giymesi bekleniyor. Cezayirli oyuncu, Süper Lig'de oynadığı 7 maçta 2 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

KUPAYI 17 KEZ KAZANDI 
Aslan, Türkiye Kupası'nda 17 kezle en fazla şampiyonluk yaşayan takım. Geçen sezon son 16 turunda Medipol Başakşehir'e elenen sarı-kırmızılı ekip ondan önceki 3 sezon üst üste kupayı müzesine taşımıştı.

SİVAS BELEDİYE HEYECANLI
Sivas Belediye'nin hocası Serdar Bozkurt, "Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biriyle oynayacağız. Bunun heyecan ve zevkini yaşamak lazım" dedi. 2. kaptan Nuri ise korkmadıklarını ve turu geçmek istediklerini kaydetti.
.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0