Maça Doğru | Bayern Münih - Galatasaray Odeabank

2015-2016 sezonunda tarihi bir başarı elde ederek şampiyon olduğu Eurocup'a bir sezonluk EuroLeague arası veren Galatasaray Odeabank, EuroCup B grubunun altıncı maçında Bayern Münih'e konuk olacak. Grubun ilk maçında Alman ekibine 69-86 mağlup olan takımımız rövanş maçında galip ayrılan taraf olmak istiyor.

Yenilmez Armada, son EuroCup maçında Hapoel Jerusalem'i deplasmanda 81-91 mağlup etmişti. Karşılaşmada Dwight Hardy 24 sayı ile en skorer oyuncu olurken, Scotty Hopson karşılaşmayı 19 sayı - 2 ribaund ile tamamlamıştı. Bu sonuçla beraber grupta ilk galibiyetini alan temsilcimiz, 1 galibiyet - 4 mağlubiyet ile 5. sırada yer alıyor..

15 Kasım Çarşamba günü saat 22.30'da Rudi-Sedlmayer-Halle'da oynanacak karşılaşma Tivibu Spor'dan naklen yayınlanacak.


RAKİBİMİZİ TANIYALIM: BAYERN MUNIH

Son 2 sezondur Eurocup'ta çeyrek finalde elenen Bayern Münih, geçen seneye göre kısa rotasyonunda önemli değişiklikler yaptı. Sırp koç Aleksandar Djordjevic önderliğinde kupa yarışında daha iddialı olmak isteyen Bayern Münih kadrosunu Jared Cunningham ve Stefan Jovic gibi isimlerle güçlendirmişti. Şu ana kadar oynadığı 5 karşılaşmayı da kazanan Bayern Münih grupta lider konumunda bulunuyor.

LİGDE LİDER
Beko Basketbol Bundesliga'ya fırtına gibi bir giriş yapan Baveryalılar, ligde oynadığı 9 maçta 8 galibiyet aldı. Tek mağlubiyetini S.Oliver Baskets Würzburg'ten alan Bayern Münih, son lig maçında Walter Tigers Tübingen'i 84-72 mağlup etmişti. Karşılaşmada Jared Cunningham 23 sayıyla üretirken, Reggie Redding 15 sayı - 4 ribaund - 4 asist istatistikleriyle öne çıkmıştı.

EUROCUP'TA NAMAĞLUP
Lige çok iyi başlayan Alman ekibi aynı başarıyı EuroCup'ta da gösteriyor. Grubun namağlup tek takımı olan Bayern Münih, B grubunda 5 galibiyet ile 1. sırada bulunuyor.
  • Galatasaray Odeabank 69-86 Bayern Münih
  • Bayern Münih 93-57 Lietkabelis Panevez
  • Hapoel Jerusalem 83-91 Bayern Münih
  • Buducnost VOLI 60-76 Bayern Münih
  • Bayern Münih 83-58 Reggio Emilia 
Kadrosunda daha önce formamızı giymiş Milan Macvan'ı bulunduran Bayern Münih'in güncel kadrosu şu şekilde: Braydon Hobbs, Devin Booker, Jared Cunningham, Vladimir Lucic, Danilo Barthel, Reggie Redding, Anton Gavel, Milan Macvan, Nihad Djedovic, Maik Zirbes, Stefan Jovic, Marvin Ogunsipe, Georg Beyschlag, Nelson Weidemann, Alex King.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0