Maça Doğru | Galatasaray Odeabank - Demir İnşaat Büyükçekmece

Sezona istediği gibi başlayamayan ve bir an evvel toparlanmak isteyen Galatasaray Odeabank, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin altıncı haftasında Demir İnşaat Büyükçekmece'yi konuk edecek. Hafta içinde Avrupa'da ilk galibiyetini alan takımımızda sakatlığı devam Emir Preldzic'in forma giymesi beklenmiyor.

Yenilmez Armada, son lig maçında Eskişehir Basket'e deplasmanda 70-64 mağlup olmuştu. Karşılaşmada Scotty Hopson 21 sayı - 6 ribaund - 1 asist ile en skorer oyuncu olurken,  Dwight Hardy karşılaşmayı 14 sayı - 3 ribaund - 1 asist ile tamamlamıştı. Sarı Kırmızılılar, 2 galibiyet - 3 mağlubiyet ile ligin 8. sırasında yer alıyor.

11 Kasım Cumartesi günü saat 17.00'da Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma NTV Spor'dan naklen yayınlanacak.

Rakibimizi Tanıyalım: Demir İnşaat Büyükçekmece
Geçen sezon düşme potasından zar zor kurtulan Demir İnşaat Büyükçekmece, bu sene Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ni orta sıralarda bitirmek istiyor. Avrupa'da FIBA Avrupa Kupası'nda başarılı bir görüntü çizen İstanbul ekibi, sezon başına kadrosuna Vlad Moldoveanu, Diamon Simpsons, Bracey Wright, Erving Walker, Vojdan Stojanovski gibi isimleri katarak geçen seneki kadrosunu tamamen yenilemişti.

LİGDE ORTALAMA BİR GÖRÜNTÜ
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ne ligin yeni ekiplerinden Sakarya BŞB'yi mağlup ederek başlayan Demir İnşaat Büyükçekmece, oynadığı 5 maçta sadece 2 galibiyet çıkarabildi. Sakarya BŞB dışında son oynadığı maçta Gaziantep Basketbol'u 98-78 mağlup etmeyi başaran Büyükçekmece'de Erving Walker 26 sayı - 3 ribaund - 5 asist ile en skorer oyuncu olurken, Bracey Wright karşılaşmayı 16 sayı - 2 ribaund - 5 asist ile tamamlamıştı. Oynadığı son 3 lig karşılaşmasının sonuçları şu şekilde:
  • Demir İnşaat Büyükçekmece 82-84 Banvit
  • Anadolu Efes 94-75 Demir İnşaat Büyükçekmece
  • Demir İnşaat Büyükçekmece 98-78 Gaziantep Basketbol
TEHLİKELİ İKİLİ: WALKER & WRIGT
lk beş lig maçında takımın en iyi oyuncuları şu ana kadar maç başına 19 sayı - 2,6 ribaund - 5,8 asist ortalaması ile oynayan Erving Walker ve maç başına 14,2 sayı - 2,4 ribaund - 2,8 asist ortalaması yakalayan Bracey Wright oldu.

SON KARŞILAŞMALAR
Geçen sezon sadece Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde karşılaşan iki takımda galibiyet üstünlüğü Galatasaray Odeabank'da bulunuyor. Oynanan iki karşılaşmada da Galatasaray Odeabank parkeden galip ayrılan takım olmuştu.
  • Demir İnşaat Büyükçekmece 71-90 Galatasaray Odeabank
  • Galatasaray Odeabank 86-79 Demir İnşaat Büyükçekmece
Demir İnşaat Büyükçekmece'nin güncel kadrosu şu şekilde: Erving Walker, Bracey Wright, Vojdan Stojanovski, Diamon Simpsons, Evaldas Kairys, Vlad Moldoveanu, Burak Yıldızlı, Merthan Mutlu, Oğulcan Baykan, Carl Wright, Melih Yıldız, Burak Selen.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0