Maicon forvetleri solluyor!

Sezon başında Sao Paulo'dan transfer ettiğimiz Brezilyalı savunmacı Maicon dün gece attığı golle Galatasaray'daki gol sayısını 4'e yükseltirken kariyerinin en golcü sezonunu yaşamaya devam ediyor. Sambacı savunmacı kariyerinde bugüne kadar toplamda 4 gol atarken, Süper Lig'de de bir çok yıldız forvet oyuncusunu geride bıraktı!

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray, savunmada yaşanan sorunu çözmek için sezon başında Maicon’u kadrosuna katmıştı. Sambacı’nın başarılı performansının da etkisiyle Cim Bom, 11 hafta sonunda ligin en az gol yiyen takımı oldu. Ancak yıldız futbolcunun katkısı bununla kalmadı. Maicon, Gençlerbirliği karşısında takımının 2. sayısını kaydetti. 29 yaşındaki oyuncu böylece ligde 4. gol sevincini yaşamış oldu.

Maicon’un skorer yönü, tam anlamıyla rakiplere parmak ısırttı. Brezliyalı stoper krallık yarısında Süper Lig'in yıldızlarını geride bırakırken Beşiktaş'ın yıldız ismi Cenk Tosun ile aynı sayıda gol sayısına ulaştı. İşte o isimler:

Soldado - Fenerbahçe, 0 gol
Negredo - Beşiktaş, 1 gol
Janssen - Fenerbahçe, 2 gol
Adebayor - Başakşehir, 2 gol
Eto'o - Antalyaspor, 3 gol

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0