Ocak ayında varsa, yoksa Asamoah!

Sezon başında kadrosunu baştan aşağıya yenileyen ve 10 farklı oyuncuyu kadrosuna katmasına rağmen Süper Lig'e fırtına gibi bir başlangıçla birlikte ilk haftadan itibaren liderliği kimseye bırakmayan Galatasaray'da transferin gözde ismi Kwadwo Asamoah için yeni bir iddia ortaya atıldı. 

Fransa'da yayın yapan beIN Sports'un haberine göre; Juventus ve Galatasaray, Asamoah için görüşmeleri hızlandırdı ve transfer yüksek ihtimalle Ocak ayında son bulacak. İtalyan kulübü ise Haziran sonu sözleşmesi sona erecek Asamoah'tan para kazanabilmek için oyuncusunu Ocak ayında satmaya sıcak bakıyor. Teknik direktör Allegri'nin bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde yedek kulübesinde tercih ettiği ancak ligde zaman zaman ilk 11'de başlattığı 28 yaşındaki Ganalı oyuncu için ne kadar bonservis istendiğine dair bir bilgi ise verilmedi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0