Serdar Aziz derbi için ameliyat olmayacak!

Dün akşam oynanılan Alanyaspor karşılaşmasında suratına aldığı darbe sonrasında yüzünde parça kırıkları oluşan Galatasaray'ın başarılı stoperi Serdar Aziz gece yarısı gerçekleştirilen kontroller sonrasında ameliyat olmayı redederek hafta sonu oynanacak olan Beşiktaş derbisinde maskeyle de olsa oynamak istediğini bildirdi.

Sporx'te yer alan özel habere göre; Alanyaspor karşılaşmasının ardından dün gece 03:30'da sponsor hastahaneye kontrole giden Serdar Aziz'in yüzünde parça kırıklar oluştuğu tespit edildi. Sportif direktör Cenk Ergün'le birlikte kulüp doktoru Yener İnce ile görüşen başarılı savunmacıya yapılan kontroller sonrasında "estetik açıdan" ameliyat olması gerektiği söylendi. Serdar Aziz ameliyat teklifini red ederek Beşiktaş derbisinde oynamak istediğini ve bu nedenle ameliyat olmak istemediğini, maskeyle de olsa derbide oynayacak duruma gelmek istediğini belirtti. 

Bu durum sonrasında yeni bir tedavi yöntemi belirlenen Serdar Aziz'in hafta sonu oynanacak olan Beşiktaş karşılaşmasında özel bir maskeyle mücadele etmesi bekleniyor. Başarılı savunmacının hatırlanacağı üzere milli takım kampında da burnu kırılmış ve sağlık kurulunun ameliyat teklifini redederek bir kaç hafta özel maskeyle oynamıştı. Serdar'ın devre arasında burun kırıklığının ve yüzündeki parça kırıklarının düzeltilmesi için estetik amaçlı operasyon geçirmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0