STSL | Sıkıntılı Başakşehir deplasmanı..

Süper Lig 12. haftasında Galatasaray, eski adıyla İstanbul Büyükşehir Belediyespor yeni adıyla Medipol Başakşehir'in konuğu olacak. Galatasaray'da kart cezalısı Sofiane Feghouli dışında eksik bulunmuyor. Maç 18 Kasım Cumartesi günü saat 19.30'da Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak. Maçı Ali Palabıyık yönetecek. Maç öncesi iki rakip arasındaki istatistikler şu şekilde oldu:

18 MAÇTA 9 GALİBİYET
Galatasaray, 2007-2008 sezonunda Süper Lig'e yükselen Başakşehir ile 18 kez karşı karşıya geldi. Galatasaray bu maçların 9'unda gülen taraf olurken, 5 kez de mağlup oldu. 4 karşılaşma ise berabere bitti. Ayrıca deplasmanda oynanan 9 maçta ise Galatasaray'ın 4 kez mağlup oldu, 4 kez ise de sahada gülen taraf olarak ayrıldı. 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bu maçlarda Galatasaray 31 gol atarken rakip Başakşehir ise 26 golle cevap verdi.

SON 6 MAÇTA 1 GALİBİYET
Galatasaray, Başakşehir ile oynadığı son 6 maçta ise 1 galibiyet alabildi. Geriye kalan maçlarda ise  Başakşehir 3 kez kazanırken, 1 karşılaşma ise berabere bitti. Bu maçlarda Başakşehir 15 gol atarken, Galatasaray sadece 6 gol ile cevap verebildi.

EN YAKIN TAKİPÇİ
11 haftadır liderlik koltuğunu bırakmayan Galatasaray, istatistiklerde de liderlik koltuğunu bırakmıyor. Ligin en çok gol atan, en az gol yiyen takımı konumda. Rakibimiz Başakşehir ise Galatasaray'ın en yakin takipçisi. Galatasaray'ı 3 puan geriden takip eden rakibimiz bu açından da maçın önemini arttırıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0