Teknik direktörlük mü yoksa yönetici mi?

Fatih Terim Galatasaray'a teknik direktör olacak mı soruları cevap ararken, Fotospor'da yer alan habere göre tecrübeli teknik adam artık yöneticilik yapmayı planlıyor..

Galatasaray'da Başakşehir faciası Fatih Terim seslerinin yükselmesine neden oldu… Ama tecrübeli teknik adamın İran’ın Esteghlal takımına verdiği cevap da akıllarda. Sezon başında kendisi dururken yönetimin Mircea Lucescu’nun ayağına gitmesi, yetmezmiş gibi son ana kadar Arda Turan’ı kovalaması yüzünden Terim, zaten Dursun Özbek yönetimine kapıları kapadı.

Bir de üstüne üstlük 24 Eylül tarihli İran’ın Chabar gazetesine yansıyan, Terim'in görüştüğü Esteghlal takımının yöneticisi Mohammad Hayrani’ye dayandırılan haberde, ''Nazik teklifiniz için çok teşekkürler. Ama bu ve sonraki dönemde teknik direktörlük yapmak planlarım arasında yok. Önümüzdeki dönemde yöneticilk konusu üzerinde çalışıyorum'' söylenenler var.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0